About Compliance Integrity Risk Management Consultancy and Advisory

 

C.I.R.M.C.A. is een informatie- en adviesplatform voor compliance en risk gerelateerde onderwerpen in de financiële sector, opgericht door Marina Devid (CCO).

Marina is een doortastende en sterk analytische compliance professional die een grote belangstelling heeft voor de invloed van wet- en regelgeving op bedrijfsprocessen. Zij is ervan overtuigd dat technologie veel innovaties kan brengen voor compliance en het werk van de compliance officer.

Zij heeft ruime ervaring opgedaan in verschillende risk en compliance rollen bij financiële ondernemingen en trustkantoren. In het bijzonder heeft zij ervaring opgedaan in compliance onderwerpen die betrekking hebben op de zakelijke relatie tussen de financiële onderneming en de klant (o.a. bijzondere zorgplicht, klantbelang centraal, AML/TF, privacy).

 

“Reputatie en vertrouwen zijn de belangrijkste ingrediënten om op de lange termijn compliant en succesvol te zijn als onderneming, bovenop het implementeren van wet- en regelgeving, complexe bedrijfsprocessen en technologische vernieuwingen.”

 

Voor advies of andere vragen, kunt u contact opnemen.

 

Meer info: